Sun Trails

Imagini

Informații

Data: 19 Septembrie 2020, 09:00 Sâmbătă

Descriere

Din extra grijă pentru participanți, țestoasele din Parcul Natural Văcărești au două vești: din cauza pandemiei Covid -19, Sun Challenge, singura cursă de alergare prin parc, se amână pentru 2021.
Vestea bună este că, între timp, noi ne antrenăm la Sun Trails, un eveniment Sun Plaza, în parteneriat cu Parcul Natural Văcărești
. Antrenamentul este gratuit și are loc în 19 septembrie, pe tot parcursul zilei, cu respectarea tuturor regulilor de siguranță.
Locurile sunt limitate. Astfel, fiecare grupă de alergare va avea maximum 10 participanți, iar startul se va da din două în două ore, în intervalul orar 9:00-19:00.
Înscrierile sunt oficial deschise aici: https://bit.ly/31v4iGx Completează formularul și vei fi contactat telefonic pentru confirmare.
IMPORTANT
Vor fi respectate toate măsurile de protecție necesare pentru ca evenimentul să se desfășoare în siguranță.
În momentul în care ajungi la eveniment, ți se va lua temperatura.
De asemenea, trebuie să semnezi o declarație pe proprie răspundere și să respecți recomandările de mai jos:
Evaluează-ți starea de sănătate înainte de a te înscrie la antrenament. Dacă ai simptome specifice Covid-19 (febră, durere în gât, dificultăți în respirație, stare de oboseală, dureri musculare) sau le-ai avut în ultimele două săptămâni, este interzisă participarea la eveniment. Rămâi acasă și urmează procedurile descrise de autoritățile sanitare.
La eveniment, te rugăm să porți masca de protecție în zona de start/finish și să păstrezi distanța socială de minimum doi metri de ceilalți participanți.
Măsuri generale de protecție împotriva Covid-19:
Spală-te bine pe mâini cu apă și săpun cel puțin 20 de secunde,
Păstrează distanța socială,
Poartă masca de protecție în toate spațiile închise,
Evită locurile aglomerate,
Nu îți atinge zona ochilor, a nasului și a gurii dacă nu te-ai spălat pe mâini înainte,
Cere asistență medicală dacă ai simptome specifice Covid-19.
Să ne vedem sănătoși în 19 septembrie!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?