Monteoru Bike Adventure 2019

Imagini

Informații

Data: 4 August 2019, 06:00 Duminică
Telefon Informații: 0766 561 893

Descriere

Monteoru este o statiune surprinzatoare cu poteci single trail perfecte pentru ture MTB. Un traseu palpitant ce te va purta ca intr-un carusel.
Tura este medie, cu multe poteci prin padure si cu o diferenta de nivel de 900 de metri si aproximativ 40 de km.

Cat costa?
150 RON/persoana (include transport, asistenta si ghidaj, sandwich gurmand, baton si bautura energizanta)
50 RON/persoana (NU INCLUDE TRANSPORT, include asistenta si ghidaj, sandwich gurmand, baton si bautura energizanta)

Cu ce mergem?
Locurile cu transport inclus sunt in numar de 8. Vom folosi un microbuz cu 8 suporti de bicicleta
*Cei care opteaza pentru transport pe cont propriu vor merge caravana dupa microbuz sau ne intalnim de comun acord la inceperea turei.

Unde?
Statiunea Monteoru, Buzau

Cand?
In data de 4 august 2019. Ne vedem duminica in jurul orei 6 dimineata, in zona metroului de la Aviatori, intrarea parc. Pentru detalii suplimentare - 0766561893 Alex sau onadventure.ro@gmail.com

Cui se adreseaza?
Tura exclusiv MTB sau Ciclocross este destinata oricarui iubitor de pedalat cu minim 10 iesiri la activ si cu o conditie fizica buna. Este o tura medie, cu o lungime de 40 de km pe drumuri forestiere si o diferenta de nivel de 900 m.

Informatii utile
Ghidul turei se numeste Alex Mircea, acesta fiind atestat ca ghid national si agent de turism cu nr. 5362 din partea Autoritatii Nationale pentru Turism. Pentru orice informatie telefonati sau onadventure.ro@gmail.com
***Data limita de timp pentru rezervarea locului este 3 august 2019.
Rezervarea locului cu transport inclus/sau fara transport inclus se face prin intermediul adresei de contact : onadventure.ro@gmail.com sau la telefon 0766561893 ( Alex Mircea ).
Confirmarea locului se va face in momentul in care avem confirmarea platii pentru participare (150 RON/persoana sau 50 RON/persoana).
Plata se face prin intermediul contului bancar sau intalnire personala stabilita de comun acord.
Cont bancar : RO06INGB0000999908993867; beneficiar Mircea Paul. Alexandru PFA (in momentul transferului trebuie sa treceti numele vostru si sa mentionati Plata participare Monteoru).

Obligatoriu de avut :
- pompa, petice, tool, camera
- lumina fata/spate
- apa, hrana
- haine conforme vremii de afara

Exista posibilitatea luarii unor decizii de moment din cauze neprevazute precum: furtuni violente sau vreme nefavorabila.
Deciziile se iau in grup, decizia finala apartinand ghidului. Fiecare isi asuma responsabilitatea faptelor in cazul in care se ia decizia parasirii grupului.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?