HIT - Hai în Tei să 3la3!

Imagini

Informații

Data: 25 Mai 2019, 11:00 Sâmbătă

Descriere

Continuăm să oferim experiențe noi și distractive, să creștem oferta evenimentelor sportive și de agrement pentru toată familia, să aducem culoare în viața comunității, cu "Hai în Tei să 3la3!", un festival sports art fusion, ediția a II-a 2019, organizat de Creative Sports, CCSS Tei și LSA Unefs. Vă așteptăm!

HAI ÎN TEI SĂ 3la3! este un festival fusion unicat, dedicat baschetului și artei urbane, desfășurat în Complexul Cultural Sportiv Studențesc Tei în 25 mai 2019, Str. Oltețului nr. 30, de la 11 a.m. la 11 p.m., și va include competiții de baschet 3×3, ateliere de streetart, întrecere NERF, demonstrații de abilități baschetbalistice, meciuri între artiști, demonstrații de majorete, muzică live, food lounge și multe alte surprize.

Dacă ai între 8-30 de ani, îți place baschetul și știi să arunci la coș, indiferent dacă ești fată sau băiat, ia 3 prieteni cu tine și hai să te înscrii la cel mai cool eveniment de streetball și streetart!

Consultă Regulament competitei HIT2019 și înscrie-te aici: https://creativesports.ro/evenimente

FORMULAR DE ÎNSCRIERE 2019 și aici https://docs.google.com/forms/d/10jVDgjWDGPqJT0xC2Lj2W0RT_iWWj0_0KQ3KrjLyBPk/viewform?edit_requested=true

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?