Abonamente CS Rapid Bucuresti Sezonul 2021/2022

Imagini

Informații

Data: 11 Septembrie 2021 - 30 Iunie 2022
Preț: 92 - 202 lei
Locul: Sala Rapid , Cartierul Giulești, Calea Giulești nr. 18, București, Romania

Descriere

Campionatul Romaniei la handbal feminin se anunta unul de foc sezonul acesta. Nu mai putin de 8 echipe din Liga Florilor MOL se vor bate la primele locuri iar Rapid Bucuresti este una dintre ele. Cu multe transferuri de top realizate in aceasta vara, alb-visiniile conduse de pe banca de tehnicianul international, Carlos Viver (vicecampion mondial cu nationala Spaniei), au ca principal obiectiv calificarea intr-o cupa europeana.
Ca fosta castigatoare a Cupei Campionilor Europeni (1964), a Cupei IHF (1993) si a Cupei Oraselor (2000), Rapid Bucuresti are in acest moment forta necesara de a reveni la cel mai inalt nivel in handbalul feminin si de a scrie noi pagini de istorie. Fetele vor avea alaturi trup si suflet cea mai frumoasa galerie din tara iar fiecare joc de acasa, din Sala Polivalenta Rapid, va fi un meci de neuitat pentru toti cei prezenti.


Dupa aproape un an si jumatate, iubitorii de handbal se vor putea bucura din nou de spectacol din tribune, cu mentiunea ca accesul in sala se va face cu respectarea tuturor masurilor sanitare si de distantare sociala aflate in vigoare:
*spectatorii sunt obligati sa prezinte dovada vaccinarii anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel putin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare), rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore), rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore).
*purtarea obligatorie a mastii de protectie pe toata; durata evenimentului
*accesul în incinta nu va fi permis persoanelor care prezinta febra, tuse, dureri în gât, dificultate în respiratie.
*pastrarea distantei de 1,5 metri este obligatorie în incinta salii
*accesul în sala va avea loc cu 30 de minute înainte de începerea meciului

Cumpara Bilete

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?