Spectacolul "Capcana pentru un barbat casatorit" - Online

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 23 Aprilie 2021, 20:30 Vineri
Evenimentele trecute
  • 8 Februarie 2020, 18:00 Sâmbătă
  • 18 Decembrie 2019, 19:00 Miercuri
  • 10 Noiembrie 2019, 15:00 Duminică

Descriere

Capcana pentru un barbat casatorit - Online

Spectacolul va fi difuzat LIVE pe www.4stream.ro

Comedia “Capcana pentru un barbat casatorit” se bazeaza pe textul original al lui Robert Thomas “Piege pour un homme seul” (“Trap for a lonely man”). Robert Thomas a fost scriitor, actor si regizor de film francez. In calitate de scriitor, aproape inca de la inceput, a fost fascinat de un gen de teatru “curios” fapt care l-a ajutat sa inventeze comedia politista sau comedia thriller. De-a lungul carierei sale, a scris numeroase piese de teatru care s-au incadrat in acest gen insa una dintre piesele ce l-au consacrat a fost “Trap for a lonely man”, un text cu un mister plin de umor ce a cunoscut succesul instantaneu in Paris.

O sotie disparuta, o femeie suspecta si un barbat impins la limita nebuniei. Acestea sunt ingredientele productiei Teatrului Elisabeta, un spectacol plin de suspans, intriga si comic cu o rasturnare de situatie finala de-a dreptul…“criminala”.

Comedia spune povestea unei tinere mirese, Elisabeta, care dispare subit dupa o mica discutie in contradictoriu cu proaspatul ei sot Daniel Corban (Stefan Pavel). Dupa 10 zile de tacere deplina, Daniel incepe sa se ingrijoreze si cere politiei, care pare sa nu ia lucrurile prea in serios, sa-l ajute in gasirea unor indicii privind locul in care sotia sa ar putea fi. Intre timp, un preot usor straniu, parintele Maxim (Alexandru Prica), apare in casa acestuia alaturi de o tanara fermecatoare care pare a fi Madame Corban (Alexandra Velniciuc), sotia disparuta a lui Daniel. Insa, spre marea surprindere a tuturor, Daniel jura ca asa numita Elisabeta nu este cu adevarat sotia sa ci ca este o impostoare. Se intrevede oare un complot? Deci pe cine credem? Cine spune adevarul? De la aparitii surpriza si situatii imprevizibile, investigatia ce urmeaza tine spectatorii cu sufletul la gura pana la final.

Actiunea cunoaste apogeul atunci cand in scena apar doi martori: un artist vagabond si o asistenta medicala. De aici, complotul devine din ce in ce mai complicat, cu atat mai mult cu cat Daniel devine din ce in ce mai confuz. Este nebun, are lacune in memorie sau este victima unei conspiratii elaborate? Cand politia nu reuseste sa valideze varianta sa, Daniel nu poate decat sa concluzioneze ca impostorii incearca sa-l innebuneasca sau mai rau, sa-l duca la moarte. Dar cine spune adevarul si pana la ce punct poate o persoana sa denatureze faptele? Si astfel, comedia devine un adevarat thriller psihologic, un roller coaster de intriga si suspans iar spectatorii raman nauciti pana la capat, cand se dezvaluie un deznodamant cu totul surprinzator.

Gratie textului plin de umor si mister al acestei piese, veti calatori in Franta secolului al XIX-lea, in superba statiune montana Chamonix, unde veti descoperi o situatie incurcata.

Un sot confuz si o sotie disparuta (si nu prea!), un preot suspect si o infirmiera indiscreta, un pictor vagabond si un comisar de politie excentric sunt personajele ale caror actiuni ciudate va vor tine lipit de ecran, mai bine de doua ore, in aceasta reusita comedie politista.

Piesa “Capcana pentru un barbat casatorit” are toate ingredientele secrete ale unei comedii de succes care s-a bucurat inca de la inceput de aplauze pe marile scene pariziene si, mai apoi, in intreaga lume.

Iar regizorul Puiu Serban va ofera sansa de a descoperi aceasta piesa si de a afla adevarul din spatele indiciilor strecurate de autor în poveste. Indiferent de concluzia voastra, finalul va va lasa cu gura cascata.

În plus, jocul inspirat al actorilor Lucian Ghimisi, Stefan Pavel, Alexandra Velniciuc, Raluca Ghervan, Alexandru Prica, Cristian Boieriu, Vlad Ianus, Iulian Balan si Maria Magdalena Tapu, va va introduce perfect in atmosfera acestei comedii politiste plina de tensiune, emotie si suspans.

Va promitem ca veti fi fascinati, surprinsi, socati si veti rade cu lacrimi!

Regie: Serban Puiu
Scenografie: Andrei Radut
Costume: Roxana Radut
Tip spectacol: comedie politista
Durata: 2h 15min

Distributie:
Comisarul: Lucian Ghimisi
Daniel Corban: Stefan Pavel
Florence: Alexandra Velniciuc
Domnisoara Berton: Raluca Ghervan
Preotul Maxim: Alexandru Prica
La Merluche: Cristian Boieriu
Gardieni: Vlad Ianus, Iulian Balan
Domnisoara Marcelle: Maria Magdalena Tapu

Pret bilet: 43 lei Oferta early booking: 35 lei (pana la data de 11 aprilie, ora 23:59)

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?