Spectacol "Lucruri pe care le știu ca fiind adevărate"

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 21 Februarie 2020, 19:00 Vineri
Telefon Informații: 0733 060 033
Evenimentele trecute
  • 6 Decembrie 2019, 19:00 Vineri
  • 30 Noiembrie 2019, 19:00 Sâmbătă
  • 23 Octombrie 2019, 19:00 Miercuri

Descriere

Teatrul Arte dell'Anima vă invită la spectacolul „Lucruri pe care le știu ca fiind adevărate”, de Andrew Bovell, regia Puiu Șerban!

Realizat după textul “Things I Know To Be True” de Andrew Bovell, spectacolul ce spune povestea lui Rosie, o adolescentă care se întoarce pe nepusă masă acasă, în suburbia unui oraș provincial din Australia, după ce-a-ncercat să-și facă un rost prin Europa.
Pe lista ei cu lucruri pe care le știe sigur ca fiind categoric adevărate se află doar mama, tata și cei trei frați... Dar viața își face loc și un val-vârtej de evenimente o face să se maturizeze brusc. Un spectacol viu, cu un final neașteptat, ce te face să îți pui întrebări esențiale, așa cum orice spectacol de teatru ar trebui să o facă. O lecție de viață, o bucată de realitate trăită de tinerii artiști!

Distribuția:
Rosie - Irina Noapteș, Pip - Adelina Toma, Mark - Claudian Șiman, Ben - Vlad Lință, Fran - Raluca Ghervan/Anca Bejan, Bob - Dorin Enache
Regia: Puiu Șerban
Asistență de regie: Raluca Ghervan
Scenografie: Flavia Stroe
Lumini si sunet: Claudia Ene și Patricia Cordoş

Preț bilet: 30 lei

*Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage aici: https://www.mystage.ro/spectacole/intreaga-mea-lume-1161/ și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

☑ Biletele cumpărate din rețeaua mySTAGE îţi sunt livrate instant prin email. Nu necesită printare.
☑ Vă rugăm să respectați ora anunțată de începere a spectacolului.
☑ Rezervările telefonice, prin e-mail sau rețele de socializare sunt valabile doar până la orele 18:45. Vă rugăm să vă prezentați la casierie între orele 18:30 și 18:45 pentru achiziționarea biletelor.
☑ După începerea spectacolului accesul publicului în sală NU mai este permis, iar biletele deja achiziționate nu mai sunt valabile.
☑ Neprezentarea la ora anunțată nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea lui la o reprezentație ulterioară.
☑ Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnată doar în cazul anulării/reprogramării unui spectacol.
☑ Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca, în timpul spectacolului, să vă închideți telefoanele mobile, sau să fie comutate pe modul Avion/Silențios și să păstrați liniștea.
☑ Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit scris din partea Teatrului Arte dell’Anima.
Vă mulțumim!

Echipa Teatrul Arte dell’Anima

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?