Museum Quest: Treasure Hunt

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 25 Aprilie 2021, 13:00 Duminică
Evenimentele trecute
  • 18 Aprilie 2021, 13:00 Duminică
  • 11 Aprilie 2021, 13:00 Duminică

Descriere

Museum Quest by Trapped este un treasure hunt cultural și interactiv, unic în România, ce are loc în cele mai cool muzee din București.

Museum Quest îmbină latura culturală a unei vizite la muzeu, cu interactivitatea și misterele unui escape room, dar și adrenalina unui treasure hunt. Fiecare joc Museum Quest are o poveste unică, inspirată din tematica muzeului vizitat.

Evenimentul Museum Quest – Treasure Hunt la Muzeul Militar are loc pe urmele armatei României, unde participanții vor parcurge în detaliu informațiile întâlnite și se vor afla în permanentă comunicare și căutare de indicii. Camarazii vor descoperi totul despre curajul și vrednicia românilor, despre dorința de luptă, rezistență și ingeniozitate. Aventura începe în Evul Mediu și se termină la al doilea Război Mondial, iar misiunea echipei este să-și traseze harta cetății lor!

La un eveniment Museum Quest la Muzeul Militar vor participa, pe parcursul întregii zile, maximum 8 echipe. Scopul fiecărei echipe este rezolvarea corectă a unui număr cât mai mare de misiuni. Cum? Folosindu-se de informațiile culturale și indicii, dar și de aptitudini personale, intuiție și muncă în echipă!

Fiecare echipă va avea un Kit de Explorator, pus la dispoziție la începutul jocului de către Game Master. Kitul este plin de surprize! Dacă echipele au nevoie de ajutor și indicii, pot oricând comunica cu Game Masterul.

Și pentru că este vorba de o competiție, echipa câștigătoare va primi un premiu surpriză!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, benzinariile Rompetrol, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?