Fii Moș Crăciun pentru un copil vulnerabil

1

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 14 Decembrie 2019, 10:00 Sâmbătă

Descriere

Acțiunea Copacul cu fapte bune a ajuns la ediția cu nr 16. Așa că faptele bune pentru copiii defavorizați din mai multe comunități din țară continuă. Ne vedem sâmbătă, 14 decembrie, tot în Expirat, de la 10 dimineață la 6 seara.
Avem și "program artistic", atât pentru oameni mici, cât și pentru oameni mari: colinde, teatru, filme de animație și concerte.

Comunitățile unde vor ajunge donațiile sunt București, sate din Ilfov, din Călărași, Ialomița, Prahova, Dâmbovița, Teleorman, Bacău, Neamț și la Centrul pentru refugiați din București.

Copiii sunt de toate vârstele, așa că aveți mână (și gândire) liberă la ales cadouri sau pachete.

Dacă aveți nevoie de orice fel de informații importante (altele decât cele pe care le găsiți aici deja), vă rugăm dați de veste la cristina@hurdubaia.ro

!!!! Nu răspundem mesajelor care au legătură cu haine/obiecte purtate/folosite, nu primim decât donații noi. Vă rugăm să respectați decizia de a respecta la rândul nostru copiii defavorizați, care au dreptul la o viață decentă, precum avem și noi. A scăpa de hainele purtate ori de jucăriile folosite nu înseamnă a face o faptă bună. În plus, Moș Crăciun nu merge la niciun copil cu lucruri folosite.

1. Puteți face direct pachete cu cadouri în care să puneți ce credeți voi de cuviință (cu mențiunea că toate donațiile trebuie să fie noi). De exemplu, un cadou cu dulciuri, o păpușă și un cozonac. Sau o căciulă plus un fular plus o pereche mănuși și o cutie cu bomboane. Sau o carte de povești și o pereche de ghete. Sau o pastă și o periuță de dinți și un pulover. Sau un urs de pluș și o pungă cu dulciuri.
E important să specificați pe cadou vârsta și dacă e "fată" sau "băiat". (ex: fetiță, 5 ani)

2. Dacă nu faceți cadouri, vă rugăm să nu amestecați produsele, ci să puneți alimentele într-o sacoșă/pachet, jucăriile în alta, și tot așa, și să spuneți ce anume aveți, când veniți, ca să știm unde pe punem, pentru a putea fi repartizate apoi mai ușor în pungile de cadouri de Crăciun pentru copiii nevoiași.
- alimente neperisabile (făină, orez, paste, zahăr, ulei, oțet, legume, fructe) (vă rugăm să fiți atenți la termenul de valabilitate)
- dulciuri (vă rugăm să fiți atenți la termenul de valabilitate)
- sucuri și apă plată/minerală (vă rugăm să fiți atenți la termenul de valabilitate)
- jucării noi
- jocuri noi
- cărți de povești noi
- rechizite noi (caiete, creioane colorate, acuarele, pensule, penare, etc)
- haine noi
- încălțăminte noi
- păturici noi
- produse de igienă (pastă de dinți, periuțe de dinți, săpun, dero, șampon, gel de duș, hârtie igienică, șervețele igienice)

3. Sau, ca să fie și mai ușor, mai avem 2 variante, față de ce am detaliat mai sus. Fiecare alege varianta cea mai ușoară pentru el.

A. Pachetul pentru un copil (care ar trebui sa conțină):
Dulciuri (o ciocolată sau o pungă de bomboane/bicuiți/napolitane sau portocale, etc)
Periuță de dinți – 1 buc
Pastă de dinți – 1 buc
Șampon – 1 buc
Săpun solid – 1 buc
+
(LA ALEGERE) O JUCĂRIE/CĂCIULĂ ȘI FULAR/O CARTE DE CITIT/UN JOC/CAIETE/ACUARELE+BLOC DE DESEN/RUCSAC/UN PULOVER/OGEACĂ/O PERECHE DE GHETE/O PĂTURICĂ

B. Pachetul pentru familie (care ar trebui sa conțină) care poate fi cumpărat (la comun) de mai multe persoane:
Cozonaci - 2 sau/și dulciuri
Ulei – 3 litri
Zahăr – 2 kg
Mălai – 1 kg
Făina – 1 kg
Pate de ficat – 5 cutii
sau Pește – 2 conserve
Dulceață – 1 borcan
Bulion – 2 borcane
Lapte UHT – 2 L
Cereale – 2 pungi
Orez – 1 kg
Fasole – 1 kg
Mazăre – 1 conservă
Burete vase – 3 buc
Lichid spălat vase – 1 buc

NU PRIMIM OBIECTE/HAINE folosite, deoarece această ediție este dedicată sărbătorilor de Crăciun, după cum știți, Moșu' nu vine cu haine sau alte produse second-hand.
Nu primim mâncare făcută în casă.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?