Eduardo Guerrero

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 16 - 18 Mai 2021
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Eduardo Guerrero
Începutul evenimentului:16 Mai 2021

Descriere

Minunea dansului spaniol, așa cum îl numește presa internațională, Eduardo Guerrero, vine la București pe 11 septembrie 2020.
Aclamat și adulat de public, cu articole excepționale în presa din SUA, Marea Britanie, Olanda, etc, Eduardo Guerrero este un dansator cu o energie trepidantă și o expresivitate incredibile.

Supranumit și regele flamenco-ului modern, cariera și faima sa internaționale au explodat odată cu Trofeul cîștigat la Festivalul de la Cadiz, în 2017.

El danseaza imposibilul

Guerrero a sudiat dans clasic și contemporan la Conservatorul din Cadiz și a dansat pe scenele celor mai importante teatre și festivaluri din lume, din California la Londra, de la Bogota la Toronto sau Amsterdam.

“…Guerrero și-a creat un stil unic, clădit pe o tehnică fără cusur și o estetică contemporană“ El este recomandat de revista Dance drept unul dintre cei mai importanți dansatori ai scenei internaționale.

“…Coregrafia sa este modernă și curajoasă... Guerrero nu își fixează limite pentru că nu are nevoie de ele. El dansează imposibilul“ – îl descrie revista Flamenco Divino.

“… este brutal, radical… Dansează cu furie dezlănțuită… Uneori gol și sălbatic. Dar acest dansator de flamenco nu își pierde niciodată eleganța și stilul care îl caracterizează. “

Spectacolul “Faro” propune o călătorie imaginară către 17 faruri de pe coastele spaniole, o demonstrație temperamentală a mai multor stiluri de flamenco, acompaniată de un grup de muzicieni de elită.

Guerrero (traducerea numelui în spaniolă este „războinicul’) vine insoțit de o tânără dansatoare și coregrafă de excepție, Maria Moreno, care și-a câștigat deja o faimă internațională.

Guerrero si Moreno aduc cu ei 2 chitariști de primă clasă și doi vocaliști unici în Spania, care impreună explodează în spectacolul ‘Faro’ (‘Farul’).

Tensiunea, ritmul, intensitatea și viteza acestui spectacol fac din el probabil cel mai important eveniment cultural al primăverii din București

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?