VUNK - Electric

Imagini

Informații

Data: 28 Septembrie 2021, 21:30 Marți
Evenimentele trecute
  • 20 Aprilie 2021, 21:30 Marți

Descriere

Marți, 20 aprilie, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită în Club Expirat din București să trăiești o nouă experiență alături de trupa ta preferată, VUNK! Vom avea parte de un show electric. Primele 100 de bilete costa doar 84 lei.
Bilete pe: https://www.iabilet.ro/site/event/48931/
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plati cu cardul, PayPal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.
Biletele au următoarele preţuri:
- 84 lei earlybird - primele 100 de bilete
- 94 lei in presale
La intrare biletele vor fi comercializate la prețul de 100 lei.
Expirat Halele Carol - Strada Doctor Constantin Istrati 1, București
Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM

Timp de 14 ani, membrii formației - Victor, Alex, Nicu și Cornel - au activat sub numele de scenă Vank. La împlinirea a 10 ani de carieră și după o pauză de aproximativ patru ani, trupa se reinventează și devine VUNK. Astăzi, VUNK înseamnă Cornel Ilie, Nicu Sârghea, Daniel Ionuț Onel și Gabi Maga.

VUNK are în repertoriu hit-uri precum: "Pleacă", "Așa și", "Scapă-mă de ea" sau "Numai la doi". În mai 2017, s-a lansat cel de-al optulea album al trupei, "Extrovertit", în cadrul unui show indoor spectaculos - "Secretul tău".

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?