URMA & Friends

Imagini

Informații

Data: 24 Septembrie 2021, 19:30 Vineri

Descriere

Bilete: https://wondertheatre.iabilet.ro/bilete-concert-urma-66457/
În primăvara anului 2003, la Cluj, demarau înregistrările primului material discografic URMA, intitulat Nomad Rhymes.
Un album întâmplare, semnat de un grup de muzicieni ce nu aveau nici o reprezentație live, împreună, la activ.
Ce a urmat merită povestit mai departe.
Începând cu concertul susținut la răsărit, pe plaja din Vama Veche, în cadrul primei ediții a festivalului Stufstock, URMA a semnat până în prezent 4 albume de studio, „Nomad Rhymes” (2003), „Anger is a Gift” (2005), „Trend Off” (2007), ”Lost End Found” (2013), şi a susținut apariţii live memorabile în România, Ungaria, Franța, Germania, Elveția și Marea Britanie.
În 17 aprilie și 24 Aprilie 2010 Urma a sustinut în premieră, pentru un grup alternativ, concerte recital la Ateneul Roman și Sala Palatului.
În 10 Mai 2013, la Cinema Patria / București, URMA a oferit un concert special, marca MTV Unplugged, alături de orchestra dirijată de Simona Strungaru.
Pe parcursul celor 18 primăveri trecute de la debut și până acum, trademark-ul sonor al trupei URMA a fost amprentat de prezența instrumentelor de suflat, precum flautul, saxofonul sau trompeta, care completează îmbinarea armonioasă a chitarelor acustice și a diverselor elemente de percuție.
In prezent Urma lucreaza la viitorul material discografic, intitulat ‘’inima!ism”, primul single ‘’Love Create Inspire’’ fiind deja prezentat publicului.

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?