Smiley

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 3 Februarie 2021, 21:30 Miercuri

Descriere

Joi, pe 3 februarie, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts vă invită la Hard Rock Cafe la un nou show incendiar cu cel mai în vogă artist român al momentului și cel mai probabil al ultimilor ani: SMILEY!
Bilete pe: www.iabilet.ro/bilete-concert-smiley-48677/
Artistul care nu mai are nevoie de nicio prezentare, alături de trupa sa compusă din muzicieni numai unul și unul, promite încă un concert live sold out la Hard Rock Cafe, unde veți putea asculta hiturile care l-au făcut celebru: "De unde vii la ora asta", "Să-mi fie vara", "Domnu' Smiley", "Dream Girl", "Criminal", "Dincolo de cuvinte", "Dead Man Walking", "Preocupat cu gura ta", "Cai verzi pe pereți", "Am bani de dat", “Acasă”, “Pierdut Buletin" și multe altele.
Superhitul “De unde vii la ora asta” l-a adus pe Smiley în vârful topurilor de specialitate și i-a adus un show sold out pe 1 iunie la Arenele Române, pentru al treilea an consecutiv.
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.
Biletele au următoarele prețuri:
- Categoria Acces General, cu loc la masă în sală: 149 lei (numar limitat de bilete)
- Fără loc, în fața scenei pe ringul de dans: 89 lei.
La prețul biletelor se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.
La intrare biletele vpr avea următoarele prețuri:
- Acces General, cu loc la masă în sală: 154 de lei.
- Fără loc, în fața scenei pe ringul de dans: 94 lei.
Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.
Eveniment recomandat de Magic FM.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?