Alexandra Usurelu - Fata care chiar existā

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 20 Septembrie 2020, 20:00 Duminică

Descriere

Cele mai puternice idei, cântate cu cele mai delicate sonorități, vin din nou să-ți schimbe lumea pentru două ore Duminică, 20 septembrie 2020, la Teatrul de Vară ”Mihai Eminescu” din București, începând cu ora 20.00!
Muzica sa, complet diferită de sonoritățile propuse de radiourile comerciale, a făcut din concertele Alexandrei Ușurelu unele dintre cele mai căutate și bine vândute evenimente din sălile de spectacol din România.
Sutele de concerte susținute până în prezent au transformat-o într-o artistă ușor de reperat nu numai datorită stilului și talentului său muzical, dar mai ales grație naturaleței sale și a versurilor influente, scrise fără niciun compromis.
Artista singulară, care surprinde prin simplitate și emoție, va reveni pe 20 septembrie 2020 în mijlocul bucureștenilor alături de orchestra sa, ce adună împreună instrumentiști exceptionali ai scenei de jazz sau membri ai orchestrelor naționale de prestigiu.
”Fata care chiar există”, noul concert pe care Alexandra Ușurelu îl va susține în București, va avea o producție spectaculoasă, așa cum artista și-a obișnuit deja spectatorii, și poartă numele noului single al acesteia.
Biletele la concert se pot achiziționa pe www.iabilet.ro și în rețeaua www.iabilet.ro/retea.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?